Новости

Конкурс от «Золота Країна» и «Yakaboo»

Умови конкурсу:

  1. Конкурс проводиться в соціальній мережі Instagram з 25.12.2020 р. по 29.12.2020 р. включно. Для участі в конкурсі необхідно бути підписаним на @zolotakraina в Instagram та на партнера конкурсу книжковий інтернет-магазин @yakoobooua
  2. 29 грудня  до 16:00 ми випадковим чином за допомогою спеціального додатку Lizaonair виберемо двох переможців конкурсу, які отримають призи. Переможців ми оголосимо в Сторіс. Переможним вважатиметься акаунт, який виконав всі умови конкурсу. Вказав коментар до посту та виявився підписаним на  Instagram  @zolotakraina  та патрнера @yakoobooua. Кількість коментарів не обмежена!
  3. Поставте лайки останнім 5 постам в акаунті на момент вашої участі в конкурсі.Умова не є обов'язковою, але нам буде приємно знати, що вам подобаються і інші прикраси "Золота Країна".
  4. Залишайте необмежену кількість коментарів. В конкурсі приймають участь тільки акаунти реальних людей: сторінки. Не приймають участь магазини брендів, зірок.
  5. Профілі повинні бути живими і відкритими.
  6. Приймати участь в конкурсі можуть тільки повнолітні громадяни України.
  7. Призовий фонд конкурсу – золота прикраса, та сертифікат на 1 000 грн від партнера конкурсу. Подарунок для переможця конкурсу: (під подарунком розуміється продаж переможцю вказаного нижче ювелірного виробу за 1 грн) Золота підвіска арт.700418-К.
  8. Співробітники компанії «Union Group» не можуть брати участь у розіграші призів.

Оставьте свои данные, мы свяжемся с вами в ближайшее время

Каталог
Личный кабинет
Shopping cart
Магазины
Позвонить