Новини

Як вибрати прикрасу для пірсингу

Пірсинг - проколи в різних частинах тіла, в яких носять прикраси. Він підкреслює індивідуальність і креативність власника. Процедура пов'язана з проникненням під шкіру і повинна виконуватися фахівцем. Уникнути неприємних наслідків і домогтися швидкого загоєння допомагають правильно підібрані прикраси для пірсингу. Виділяють декілька їх типів в залежності від форми і місця проколу. Розберемося, як вибрати сережки для пірсингу, щоб стильно виглядати і не нашкодити здоров'ю.

Золоті сережки для пірсингу з прозорими каменями фото

Який матеріал безпечний для здоров'я

Популярні прикраси виконують з кістки, дерева, різних сплавів, полімерів, металів і мінералів. Не всі підходять для постійного носіння, а для первинного проколу - ще менше. Фахівці визначили матеріали для красивого, безпечного пірсингу:

  1. Хірургічна сталь 316L - не викликає алергії, що не окислюється, піддається стерилізації. Низькоякісний сплав 303 проби провокує пігментацію ділянок тіла і роздратування.
  2. Імплантаційний титан ASTF 136 градації 23 витіснив сталь завдяки малій вазі і відсутності нікелю, але ціна на прикрасу висока.
  3. PTFE (політетрафтороетіламін) - оптимальний матеріал для первинного проколу. Він гнучкий, гіпоалергенний, стійкий до корозії.
  4. Біофлекс (Біопласт) - безпечний полімер, який пройшов тест на сумісність з тканинами людини.
  5. Акрил (UV) - гіпоалергенний, недорогий, але крихкий. Використовують для пірсингу у вигляді товстих штанг і сегментних кілець.
  6. Срібло - непридатне для свіжих проколів, для місць, які контактують з біологічними рідинами.
  7. Золото - матеріал, з якого роблять якісні прикраси, підходить сплав 584 проби і вище. На першому місці - паладієвих золото. З м'якого, 18-каратного металу створюють мініатюрні вироби, так як велика згодом деформується.

Для первинного проколу вибирайте - титан G23 ASTF-136, PTFE, паладієвих золото, біофлекс або Біопласт. У загоєні рани вставляють будь-які прикраси. Постійно носити краще гіпоалергенні вироби з золота.

Золоті сережки для пірсингу з перлинами купити

Види прикрас для пірсингу

Сучасна мода пропонує безліч варіантів прикраси обличчя і тіла. Вибір залежить від місця установки, анатомічних особливостей. Є основні типи виробів:

  1. Штанга - прямий стрижень з насадками на кінцях у вигляді кульок, фігурок. Це універсальне прикраса, за допомогою якого роблять різні види чоловічого і жіночого пірсингу.
  2. Банан - вигнута штанга з кульками на кінцях для прикраси брів, пупка.
  3. Підкова (циркуляр) - виріб у формі півмісяця з накрутками на всі боки. Найчастіше прикрашають вуха, губи, ніс.
  4. Кільце - круглий виріб з фігурними насадками, наприклад, у вигляді бантика або черепа. Використовують для пірсингу язику, пупка, вуха, брови.
  5. Ностра - гачок для крила носа. Найчастіше його товщина незначна, практично не залишають шрами на обличчі.
  6. Лабрет - стрижень з диском і накрутками на всі боки. Виготовляють стаціонарний варіант або розкручується з одного кінця. Протягують в губу, крило носа, щоку, ямочку підборіддя.
  7. Кіготь - спіральне виріб, яким виконують пірсинг вуха, застосовують для збільшення каналів.
  8. Півмісяць - напівкругле виріб з потовщенням в середині і тонкими краями для розтягування проколу.
  9. Тунель - порожній циліндр, який вставляють в уже розширені канали в вуха, губи, щоки.
  10. Плаг - прикраса для широких каналів, яка повністю заповнює отвір в тілі. На ньому роблять гравіювання.
  11. Твістер - підкова з мініатюрними кульками для пірсингу губи, хрящів вуха, пупка.

Фігурні сережки для пірсингу з золота недорого

Поради щодо вибору сережок для пірсингу

Купуючи прикрасу, зверніть увагу на його стиль. Класичний - з м'якими лініями і лаконічним дизайном підходить тим, хто любить мінімалізм. Доречно виглядає навіть з діловим костюмом. У моделях універсального стилю допускаються різнокольорові вставки, розсипи каменів. Сережки з перлами прикрасять не тільки вухо, але і брову, пупок. Популярний мінерал для ювелірного виробу - фіаніт, який цінують за блиск і невисоку вартість. Гарне доповнення - кристали Swarovski, які використовують в сережках для пірсингу вух, губ, брів, пупка.

Вибирайте золото, якщо плануєте постійно носити прикраси. Є кілька відтінків Аурума: білий утворюється в сплавах з платиною, паладієм; зелений - з сріблом і кадмієм; червоний - з міддю. Родіювання захищає від зміни кольору, появи тріщин на поверхні металу. Плюс до всього, золото не викликає алергії.

Зважившись на ефектний пірсинг на шиї, використовуйте мікродермали. Внутрішня частина прикраси у вигляді пластинки з отворами впроваджується під шкіру, зовнішня - кріпиться до неї фігурним наконечником. Така конструкція захищає від травмування шиї.

Золоті сережки для пірсингу пупка з камінням ціна

Використовуйте гладкі, відполіровані моделі, без пробірного клейма. Якщо ви вирішили, що прийшов час зробити золотий пірсинг, вибирайте сертифіковані прикраси перевірених брендів.

Залиште свої дані, ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Каталог
Особистий кабінет
Shopping cart
Магазини
Передзвонити