Новини

Якої форми наручний годинник із золота обрати?

Золото - метал, що асоціюється в умах людей з могутністю, силою і багатством. Годинники з золота є набагато більшим, ніж простий аксесуар для контролю часу. Це іміджева річ, що демонструє бездоганний смак, статус і впевненість у власних силах.

Обираючи наручний годинник із золота, потрібно звертати увагу на 4 основні аспекти:

  • Проба. Годинники зазвичай виготовляють з золотого сплаву наступних проб: 375, 585 і 750. Чим вище відсоток вмісту золота, тим дорожче в підсумку буде годинник, і тим дорожче вони будуть виглядати. Але тут є один важливий момент - маса чоловічих годинників від 400 до 1000 г, причому більшу частину цієї ваги становитиме золото. Через це, природно, ціна навіть бюджетних годиників 375 проби буде досить високою. На ціну також впливає і складність механізму, що є серцем наручного девайса.
  • Колір металу. Це може бути біле, червоне або жовте золото. Той чи інший відтінок наручний годинник набувають завдяки додаванню в сплав невеликої кількості міді, срібла, платини, паладію, цинку і т.д. Тут вибирати варто виключно за своїм власним смаком - золото будь-якого кольору завжди виглядає розкішно.
  • Зручність використання. Дизайн циферблата, його стиль, лаконічність - це вкрай важливо. Не потрібно кидатися на моделі, що рясніють величезною кількістю різноманітних стрілок. Ділові чоловіки вважають за краще лаконізм, щоб на циферблаті все було максимально строго, без зайвих елементів. Вони тільки заважають.
  • Ремінець. У якості ремінця може бути використана натуральна шкіра або сегментований браслет, проте найчастіше перевага звичайній шкірі. Чорний колір ідеально виглядає на тлі золота, до того ж шкіряний ремінець в разі чого легко можна замінити на новий.
  • Форма. За формою наручні годинники із золота можуть бути абсолютно різними - квадратні, круглі, овальні, прямокутні, циліндричні і т.п. Геометрія корпусу визначає практичність, обтічність і компактне розташування на руці, тому формі наручного годинника слід приділити особливу увагу. Саме форма визначає безпеку експлуатації, так як занадто випираючі в сторони циферблати дуже легко пошкодити. Необхідно дотримуватися суворого балансу між красою і ергономічністю аксесуара.

Слід пам'ятати, що завдання наручних годинників із золота - це в першу чергу радувати свого власника і демонструвати його статус. Якщо демонстрація статусу для вас не пріоритет, то набагато вигідніше придивитися до більш доступних варіантів в плані ціни.

Форма і практичність

Ідеальний варіант для будь-якого ділового чоловіка - це сувора класика. Однак навіть в рамках класичних моделей годинників існує безліч варіантів форми, починаючи з звичайних круглих і закінчуючи незвичайними плоскоциліндричними аксесуарами. З позиції зручності краще віддати перевагу моделям середнього розміру з обтічними кутами - такі годинники дуже добре сидять на руці і практично не відчуваються. Гострі кути, по-перше, дуже швидко затираються при регулярному носінні, а по-друге, можуть привести до травми.

В іншому ж форму можна вибирати абсолютно будь-яку - головне, щоб розмір вашого годинника підходив до розміру і товщини кисті. Занадто великі циферблати будуть візуально ще сильніше зменшувати руку, і навпаки. Масивний корпус підійде чоловікам з сильними, м'язистими руками, молодим ж хлопцям варто звернути свій погляд на більш компактні дизайни. Керуючись усіма цими рекомендаціями, ви точно зможете зрозуміти, якої форми золотий наручний годинник вибрати. Каталог інтернет-магазину «Золота країна» наповнений безліччю моделей, серед яких кожен підбере ідеальний для себе варіант.

Залиште свої дані, ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Каталог
Особистий кабінет
Shopping cart
Магазини
Передзвонити