Новини

Який ювелірний шнурок краще вибрати: зі шкіри або каучуку

Мода на прикраси змінюється, тому поряд з ланцюжками стали популярні оригінальні ювелірні вироби - шнурки на шию. Чоловіки і жінки можуть вибрати підходящий варіант з шовку, шкіри та каучуку. Багато хто марно уникають покупки шнурків з двох останніх матеріалів через грубий зовнішній вигляд. Ми пропонуємо забути про стереотипи і по-іншому поглянути на стильну прикрасу.

Ювелірні шнурки із золотим замком фото

Різновиди шкіряних ювелірних шнурків

Вироби з цього матеріалу підходять для повсякденного носіння. М'яка основа не дряпає і не натирає шкіру, не чіпляється за одяг. Любителі оригінальних образів знайдуть різні варіанти прикрас:

  1. Ювелірний шнурок з гладкою основою виготовляють з цілісного листа шкіри, якому надають форму і покривають фарбою. Виріб витримує вплив води, але, якщо постійно піддавати його намокання, втрачає первісний вигляд. Оскільки основа покрита фарбою, через підвіски на ній можуть залишатися подряпини. З огляду на перелічені особливості виробів цього виду, варто знімати їх перед сном, відвідуванням басейну, сауни, душа і на час тренування.
  2. Плетений шнурок зі шкіри на шию з золотом - практичне прикраса з оригінальним дизайном. Підстава виготовляють зі стрічок, які фарбують окремо. Коли речовина для покриття повністю всмоктується в смужки шкіри, їх переплітають між собою. Такий ювелірний шнурок стійкий до механічних пошкоджень, на ньому не залишаються подряпини. Оригінальний вигляд доповнюють вставками із золота. Плетений шкіряний шнурок з замком з дорогоцінного металу можна носити з підвісками. Виріб буде виглядати на шиї стильно навіть без них.

Фігурні шнурки з золотими вставками купити

Види і особливості ювелірних шнурів з каучуку

Чокер з цього матеріалу не менш популярний, ніж зі шкіри. Чоловіки і жінки вибирають прикраси з каучуку з кількох причин:

  1. Надійність. Важка підвіска або хрестик на ньому не залишають подряпин. Завдяки еластичності каучукові ювелірні шнурки з золотими вставками розтягуються, з часом повертаючи первісну форму. На відміну від ланцюжка, виріб з цього матеріалу не порветься, якщо ви випадково зачепитеся кулоном за одяг.
  2. Універсальність. Змінюючи підвіски, можна створювати різні образи. Класичний або вечірній наряди доповнять елегантні кулони з дорогоцінним камінням. Ті, хто не люблять зайві елементи на шиї, можуть надіти шнурок з каучуку з золотом без підвіски.
  3. М'якість. Завдяки гладкій поверхні прикраса приємне на дотик, не залишає подряпин на тілі. Якщо шукаєте підставу під підвіску або хрестик для дитини, вироби з каучуку - хороший варіант.

Потрібно дотримуватися правил носіння таких чокерів, щоб на тривалий час зберегти первинний зовнішній вигляд виробу. Каучуковий шнурок на шию з золотом із застібкою не переносить вплив високих температур, води, парфумерії, що містять сірку речовин. Чокер потрібно зберігати, уникаючи скручування і згинання.

Плетені ювелірні шнурки з золотими елементами недорого

Що є кращим продуктом краще вибрати для різних цілей

Перш ніж купити прикрасу, важливо визначитися, з яким одягом, аксесуарами ви плануєте його носити. Вибір матеріалу шнура багато в чому залежить від цілей. Приймати рішення на користь каучуку або шкіри краще, враховуючи їх особливості.

Якщо шукаєте прикрасу на шию для повсякденного носіння, зверніть увагу на моделі з матеріалу з гладкою поверхнею. В цьому випадку підійдуть шнурки для ювелірних підвісок з каучуку. Додатковий декоративний елемент не пошкодить його.

Каучукова прикраса універсальна, оскільки підходить і жінкам, і чоловікам. Завдяки надійності та еластичності його можуть носити діти. Підстава не порветься під час активних ігор і не буде натирати.

Повсякденний одяг, вечірня сукня або класичний костюм доповнить шнурок зі шкіри на шию для ювелірних прикрас. Чоловікам підійдуть плетені моделі з застібками з золота. Одягніть на руку браслет зі схожим дизайном, щоб закінчити ювелірну композицію. Жінкам, які хочуть прикрасити шию кулоном або підвіскою, варто звернути увагу на гладкі шнури. Поверхня без плетіння не відволікатиме від сяйва дорогоцінних каменів.

Вироби зі шкіри носять не тільки в декоративних цілях, але і для створення різних талісманів. Віруючі використовують шнурки зі шкіри як підставу для хрестика. Це надійна і практична альтернатива звичайній чорній нитці. На відміну від неї, натуральний матеріал не линяє. Якщо ви підбираєте основу для хрестика дитині, вибирайте шкіряну прикрасу. Воно замінить ланцюжок з дорогоцінного металу з опуклими ланками.

Дорослі хочуть виглядати стильно, не знімаючи символ віри. Додати родзинку в повсякденний чоловічий чи жіночий образ допоможуть вироби з натурального матеріалу. Ювелірний шкіряний шнурок на шию для хрестика - поєднання оригінальної фактури і блиску дорогоцінного металу.

Чорний ювелірний шнурок з золотом ціна

Необов'язково одягати кольє, ланцюжки або намиста, щоб виглядати привабливо. Такі коштовності не завжди підходять для повсякденного носіння. У моді універсальні вироби з мінімалістичним дизайном, для яких характерні не тільки краса, але і практичність. Якщо ви давно шукали прикрасу, яка відповідає цим параметрам, вам підійдуть ювелірний шкіряний шнурок на шию з золотим замком для символу віри, підвіски, амулета або моделі з каучуку.

Залиште свої дані, ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Каталог
Особистий кабінет
Shopping cart
Магазини
Передзвонити