Новини

Вибираємо стильний комплект золотих прикрас до новорічного вбрання

Святкова ніч вже близько, значить, пора вибирати стильний образ на Новий Рік 2019. Звичайно, на жіночі тендітні плечі лягає багато завдань і обов'язків: продумати меню, скласти список продуктів, купити подарунки, створити атмосферу свята, покликати гостей, навести порядок в будинку, прикрасити ялинку. Але не потрібно відкладати вибір святкового вбрання на останній момент. Навіть, якщо все підготовки будуть завершені вчасно, ви не відчуєте радості, зустрічаючи рік Жовтої Земляної Свині в повсякденному або домашньому одязі. Щоб виглядати ідеально - підберіть комплект ювелірних прикрас.

Комплект сережки каблучка із золота фото

Для створення правильної комбінації потрібно знати тренди і тенденції. Дизайнери радять звернути увагу на 5 критеріїв.

  1. У першу чергу - комфорт. Повинно бути зручно, щоб провести всю ніч в одному вбранні і не переживати про те, що тисне або натирає.
  2. На Новий Рік блискучі сукні будуть виглядати оригінально.
  3. Жовтий - король сезону. З ним поєднуються комплекти прикрас з золота.
  4. Якщо ви хочете бути в центрі уваги, пам'ятайте, що ультрафіолет притягує погляди.
  5. Оксамитова тканину зробить наряд комфортним, а переливи підкреслять урочистість.

Аксесуари підбирайте виходячи з образу. Не варто забувати і про традиції. Вважають, що дотримання деяких правил, наприклад, в рік Земляної Свині надіти ювелірний комплект з жовтого металу - обіцяє удачу і успіх на наступні 12 місяців.

Сережки і підвіска з жовтими каменями купити

Прикраси під колір сукні

Стиль наряду і відтінок аксесуарів - обов'язкова гармонія. Тому комплекти прикрас з золота - безпрограшний варіант. До яскравої сукні краще надягти непомітні, акуратні коштовності і навпаки.

Колір наряду визначає вибір прикрас. Якщо вирішите надіти ювелірні вироби під тон, стежте, щоб вони не зливалися. Вибираючи контрастне доповнення до образу, зробіть так, щоб кожна річ не була надто строкатою і не тягнула увагу тільки на себе. Вдалі варіанти:

  • до сукні холодних тонів підійде комплект прикрас з білого металу;
  • бордова тканина виграшно виглядає на тлі жовтих виробів;
  • з червоними і рожевими квітами поєднуються ювелірні прикраси з золота , але в невеликій кількості.

Сережки і каблучка з чорними каменями недорого

Ланцюжок за формою вирізу

Деталі вирішують все, саме вони доповнюють образ. У світі моди є загальні правила, які допоможуть підібрати прикраси до вирізу сукні.

  1. Виріб повинен перекривати воріт, якщо він високий.
  2. Велике декольте заповнюють прикрасами.
  3. Ланцюжок з кулоном поєднується з вирізом у формі V.
  4. Довгий ланцюжок - для «човники».
  5. Кольє під шию добре виглядає з квадратним декольте.
  6. Об'ємними повинні бути прикраси під виріз сукні у формі О. Сюди підійдуть короткі моделі.
  7. Якщо відкриті плечі, надіньте браслет або сережки-підвіски.

Сережки і каблучка з зеленими каменями ціна

Ідеальні сережки до святкової зачіски

Щоб вийшов гармонійний образ, враховуйте особливості стрижки. Наприклад, відкриту шию потрібно прикрасити аксесуаром. Сережки вибирають і під одяг, і під зачіску. З круглими виробами поєднується «кінський хвіст», прибрані наверх волосся красиво виглядають з довгими прикрасами.

Винятком вважають короткі стрижки. В такому випадку експериментуйте, але враховуйте фасон вбрання. Підійдуть каблучки, пусети, ланцюжки. Трендом 2019 року дизайнери називають асиметрію. Стильну зачіску підкреслять незвичні деталі. Наприклад, нестандартні сережки на Новий Рік - одна мочка вуха прикрашена маленьким цвяшком із зображенням трикутника, а інша - масивним Каффа.

Каблучки і ​​браслети для завершення новорічного образу

Доповнити модний наряд допоможуть прикраси на руку. Це можуть бути каблучки або браслет. Головне - виріб повинен підходити до образу. Якщо на тілі вже є інші коштовності, підбирайте аксесуари з такого ж металу і однакові по стилю.

Каблучка на Новий Рік може бути лаконічною або інкрустованою камінням. Пам'ятайте, що тонкі прикраси візуально подовжують пальці. Самоцвіти повинні бути однаковими у всіх видів продукції. Поганим тоном вважають використовувати одночасно сережки з діамантом, каблучки з сапфіром і намисто з перлів.

Браслет - найпоширеніший варіант. Підберіть витончене плетіння і правильний розмір, щоб браслет не доставляв дискомфорт і вигідно підкреслював зап'ясті.

Краще уникнути поєднання ювелірних прикрас та біжутерії. Не забувайте, що головним правилом було, є і буде - 1-3 предмета. Комбінація «ланцюжок, перстень і браслет» на Новий Рік - вдале рішення. Один з елементів можна замінити на інший вид, але доповнювати 4-му не потрібно.

Прикраси з білого золота з чорним каменем в інтернет-магазині

Вибір сукні та аксесуарів до нього - один з головних пунктів, які повинні бути виконані заздалегідь. Ретельно продумайте наряд, не забувайте, що зустріти рік Земляної Свині потрібно з жовтим елементом в образі. Золоті прикраси ідеально підходячи для цього свята.

Залиште свої дані, ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Каталог
Особистий кабінет
Shopping cart
Магазини
Передзвонити