Новини

«Золота Країна» в Ужгороді: нове відкриття

Ювелірний магазин «Золота Країна» запрошує всіх мешканців та гостей Ужгорода відкрити для себе прекрасний світ ювелірних прикрас!

У новому магазині, розташованому за адресою пл. Корятовича, 9, представлений широкий вибір прикрас як класичного, так і сучасного напрямку ювелірної моди. Стильні ювелірні колекції постійно оновлюються і завжди відповідають сучасним трендам, відповідаючи найвибагливішому смаку наших клієнтів.

Вишукані каблучки, підвіски, сережки з діамантами та іншим дорогоцінним і напівдорогоцінним камінням з червоного, білого, лимонного золота, браслети та ланцюжки комбінованих і класичних плетінь, чоловічі та жіночі аксесуари підкреслять ваш неповторний стиль і допоможуть створити незабутній образ.

В ювелірному магазині «Золота Країна» вас очікує незмінно комфортна атмосфера, повна асортиментна лінійка ювелірних прикрас, що поєднують оригінальний дизайн і високу якість, професійне обслуговування імідж-консультантів і діюча система знижок на представлені вироби!

Ласкаво просимо до нового ювелірного магазину «Золота Країна». Ми чекаємо на вас щодня за адресою: м. Ужгород, пл. Корятовича, 9.

Графік роботи магазину: Пн-Сб 09:00 – 19:00, Нд 09:00 – 18:00.

Залиште свої дані, ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Каталог
Особистий кабінет
Shopping cart
Магазини
Передзвонити