Новини

Трендові колекції золотих прикрас: що носити в новому сезоні

У 2023 модні прикраси - важливий компонент наряду сучасної модниці. Дизайнери при створенні актуального жіночого образу роблять головний акцент на аксесуарах. Для цього їх створюють масивними, об'ємними, багатошаровими.

Тонкі витончені коштовності також залишаються в моді. Але рекомендують надягати відразу кілька таких ланцюжків, браслетів або каблучок. Сучасні тенденції з'являються в нових колекціях, які представлені торговою мережею «Золота Країна».

Тренди в ювелірній індустрії

Дизайнери створюють модні золоті прикраси в декількох напрямках.

  1. Класика в оновленій версії. Популярні модні прикраси в стилях рококо і бароко. Для них характерні розкіш, вишуканість, обсяг, хитромудрі форми. У багатьох моделях використовують каміння, стрази, емаль. Такі прикраси нагадують історичні прототипи, які носили знатні персони в середні століття. У колекціях «Мереживо» і «Ажур» мережі «Золота Країна» простежується аналогія з такими стилями. Вироби спрощені для збільшення практичності і зниження ціни. Але в них збережені французька витонченість і колишня велич королів.
  2. Романтика. У 2023 модні ювелірні прикраси з золота з оригінальним дизайном цінують навіть більше розкішних. Витончені вироби у вигляді квітів, цікаві поєднання з дорогоцінним камінням - варіанти, які одностайно вважають універсальними. Вони підходять для свят і робочих днів. Різноманітність моделей задовольнить будь-яку купувальницю.
  3. Вінтаж. Це прикраси, стилізовані під класичні зразки тієї чи іншої епохи, наприклад, - вікторіанської. Модний золотий кулон, сережки, каблучка, браслет з великим дорогоцінним камінням і розсипом діамантів і інші прикраси в цьому стилі, адресовані дамам доросліше. Як і раніше популярні вінтажні прикраси на тему 80 - 90-х років - їх випускають невеликими партіями, що збільшує їх ексклюзивність.
  4. Схід. Ці прикраси залишаються популярними за рахунок чуттєвості, гармонійності, яскравості. Часто використовують золото з смарагдом для створення яскравих предметів ювелірного мистецтва, а також рубіни, сапфіри та інше каміння. Довгі сережки, каффи, парні браслети, масивні підвіски надають їх власницям привабливості і виділяють в натовпі.

Сучасна мода демократична, дозволяє всім проявити індивідуальність. Не обов'язково носити повні гарнітури, прийнятно, коли модні золоті браслети відрізняються від каблучки і ​​діадеми. Сережка в одному вусі може бути маленькою, а в другому - в формі масивної підвіски. Варіантів безліч. Є тільки одна умова: всі компоненти личать один одному за гамою кольорів і формою, надаючи своїй господині стильний вигляд. Цікаво, що в продаж повернулася забута брошка - вона виглядає вигідно в класичному образі.

Модні золоті сережки: масивність і оригінальність

Прикраси для вух краще купувати великі, виразні. Нові колекції ювелірів призентують універсальні моделі для повсякденних образів і свят. Є сережки, які надягають в особливо урочисті моменти - для них підходять діаманти, рубіни, сапфіри. Не менш красиво виглядає золото з смарагдом .

Тип дорогоцінного металу значення не має. Можна сміливо купувати вироби з золота і срібла. У каталогах стилістів 2023 року багато фото каффів. Великий асортимент спрощує підбір варіанту для будь-якої шанувальниці прекрасного.

Модні золоті каблучки: різноманітність і привабливість

В цьому сезоні покупці не обмежені строгими рамками, і у виборі прикрас на пальці досить покладатися тільки на свій смак. В тренді масивні і тонкі каблучки з камінням і вставками різних форм. Деяку перевагу стилісти віддають прямокутним виробам.

Успіхом користуються каблучки на фаланги, особливо - на першу. Популярні тонкі прикраси на сусідні пальці, з'єднані золотим ланцюжком. Їх можна пересувати по довжині пальця.

Модні золоті ланцюжки: легкість і безтурботність

Ювеліри в своїх нових колекціях вводять намиста з легких або великих складових. Популярні композиції у вигляді метеликів, квітів, птахів. Такі коштовності пропонують молодим дівчатам і статусним дамам. Їх шиї в цьому році прикрашають об'ємні масивні кольє або кілька довгих ланцюжків. Допускається будь-який метал і палітурка.

Модні золоті підвіски: величина і креативність

Ефект тривимірності використовують і в цих деталях за рахунок вставок шорсткою фактури з мінералів певних огранок. На піку популярності - етнічні підвіски у вигляді амулетів і талісманів. Цю функцію часто виконує каміння. Багато хто віддає перевагу традиційним ладанкам. Для повсякденних заходів підходить кулон з комахами і птахами з різних самоцвітів.

Модні ювелірні прикраси: у тренді яскравість, обсяг і каміння

Не забувайте, що в вашому луку в 2023 році бажані дорогі аксесуари з золота, срібла, допустимо використовувати біжутерію. Але головне - ніякої дешевизни. Дизайн виробів спрямований на домінування в наряді. Помічники - каміння. Перли, алмази - безпрограшний варіант надати скромному способу вражаючий вид. Їх присутність створює престижний обсяг. Прикраси з смарагдом в золоті виглядають сучасно і яскраво завдяки зеленому блиску благородного самоцвіту.

Залиште свої дані, ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Каталог
Особистий кабінет
Shopping cart
Магазини
Передзвонити