Новини

Ювелірні тренди Нового 2020 року

Хочемо поділитися з вами основними ювелірними трендами Нового 2020 року в образах від "Золота Країна".

Прикраси, які варто обирати в новому сезоні для створення стильного образу: 

 

Масивні сережки

Перші в топі прикрас - великі сережки, які займають лідерську позицію в нашу "епоху селфі". Вони бувають:

  • конго;
  • сережки- клаймбер;
  • сережки- протяжки.

Геометрія і мінімалізм

Основні характеристики таких прикрас - мінімум каменів,та акцент на металі і дизайні. Найпоширеніші : трикутники, квадрати, ромби.

Найрізноманітніші кольє

Стилісти пропонують поєднувати мінімалістичні підвіски різної довжини. Колье- краватки, колье - чокери вигідно підкреслюють лінію декольте, ланцюжки великих плетінь в поєднанні зі шкірою або шовковою ниттю.

Багатошаровість

Багатошаровість: кілька прикрас одночасно (ланцюжки різної довжини, каблучки - сетами, кілька браслетів.) На вечірки і побачення обирай модні підвіски зі вставками дорогоцінних каменів.

Браслети

До вечірньої сукні або костюму неодмінно знадобиться гарний комплект прикрас. Крім каблучок і сережок, не зайвим буде звернути увагу на витончений браслет. Він може бути виконаний в незвичайній формі і точно не залишить вас без уваги на світському заході або важливій вечері.

Каблучки

Кілька прикрас на пальці з давніх часів вважалося ознакою розкоші і високого статусу. Цей вид прикрас вносить в образ родзинку, тому дуже важливо його правильно поєднати.

Керуючись усіма цими правилами та порадами, ви легко зможете створити свій унікальний, неповторний образ. Чекаємо на вас в наших фірмових магазинах. Адреси ви можете подивитися на сайті. Асортимент завжди відповідає найсучаснішим трендам ювелірної моди та регулярно оновлюється. Широкий вибір сучасних та класичних прикрас, і виробів з ексклюзивних колекцій.

Залиште свої дані, ми зв'яжемося з вами найближчим часом

Каталог
Особистий кабінет
Shopping cart
Магазини
Передзвонити